Ovaj sajt zahteva instaliranAdobe Flash Player
Dizajn i programiranje VRSerbia.com.

O nama

Na Dunavu u srcu Djerdapske klisure, u njenom najlep拧em delu, sme拧ten je 啪ivopisni gradić sunca i gradic ru啪a - Donji Milanovac... Poslednjih tridest godina okrenut ka turuzmu, 拧to mu prirodno okru啪enje prosto nameće, u ambijentu 鈥渟te拧njenog Dunava鈥?izmedju 啪ivopisnih brda na vratima kazana (naju啪eg i najlep拧eg dela klisure) na uzvi拧ici iznad Donjeg Milanovca (161m nadmorske visine) u拧uskan u zelenilo, sa ocaravajucim vidicima nalazi se hotel 鈥淟EPENSKI VIR鈥? * * * arhitekture koja prosto izvire iz bajkovitog okoli拧a i koji vec godinama predstavlja neraskidivu vezu sa prirodom.

Blaga klima sa svim karakteristikama mediteranske-najpovoljnije za ljudski organizam, veliki broj suncanih dana godi拧nje, retke prirodne lepote i veliki broj kulturno-istoriskih znamenitosti ucinice Va拧 boravak nezaboravnim!

Spa & wellness centar

Novootvoreni SPA & WELLNESS CENTAR hotela 鈥濴epenski Vir 鈥?predstvlja pravu oazu mira i opu拧tenosti i utoči拧te od svakodnevne napetosti i briga.Odlazak u spa centar je jedan od načina da se oslobodite od nakupljenog stresa i opustite se od prebrzog načina 啪ivota. Opustite se nakon te拧kog radnog dana, odmorite se nakon napornog treninga i provedite ugodno i kvalitetno vreme u dobrom dru拧tvu i u ugodnoj atmosferi.

Za Va拧 istinski hedonizam !

  KONGRESNI TURIZAM  

Brojni kongresi, savetovanja, seminari, strucna predavanja, se tradicionalno odr啪avaju u na拧em hotelu.

Prezentacija radova i naucno-strucni skupovi odvijaju se u:

  • Kongresnoj dvorani (100 mesta)
  • Tihom salonu (180 mesta)
  • 艩ah sali (30 mesta)

...detaljnije

  SPORTSKI TURIZAM  

Hotel raspola啪e idealnim uslovima za pripremu sportista - od petlica do seniora.

...detaljnije

  IZLETI  

Va拧 boravak u na拧em hotelu upotpunice posebne ponude - razgledanje okoline i obilazak kulturno-istorijskih znamenitosti.

...detaljnije